Уведомления за открити процедури за разглеждане на Горскостопаски програми и заповеди за приключени такива в РДГ Шумен - http://109.104.223.180/rugsys/uz/index.html

НачалоНовини 2022/12Новина

Изпълнителна агенция по горите | Новини

05.12.2022 - Международен ден на доброволеца в ПП „Витоша“

Над 43-ри фирми, сдружения, неправителствени организации и приятели на Парка, се включиха в празника по случай Международния ден на доброволеца, организиран от Дирекцията на Природен парк „Витоша“.

„Благодарим на всички доброволци, които активно участваха в доброволческите инициативи на Дирекцията. Без Вас, нямаше да постигнем всички тези успехи. Вярваме, че и за напред ще си сътрудничим в общата кауза да съхраним богатството на Витоша“ каза директорът д-р инж. Анна Петракиева.

Доброволческите акции се организираха с активното участие на експертите инж. Розалия Трайкова гл. експерт „паркова инфраструктура“ и Сава Попсавов  гл. експерт „доброволчески инициативи и развитие на доброволчеството“.

На събитието присъстваха инж. Альоша Даков – зам.-директор на Югозападното държавно предприятие, и инж. Росен Райчев – директор на дирекция „Контрол по опазване на горските територии и ловно стопанство“ в Изпълнителната агенция по горите – институции, чиято ценна помощ през годините е неизменна.

 
 
 

Коментари

Публикувай коментар

Заглавие:
Текст:
Псевдоним:
Е-мейл:
Код за сигурност